Lär dig brygga i en påse!

Söndagen den 21 februari klockan 13-17 är det dags för ännu en av våra populära kurser. Kursen kommer att fokusera på BIAB-bryggning, men passar även för den som är intresserad av att börja brygga på mer traditionellt vis. Kursledare är Louise och Sebastian Svenman, och kursen hålls i Reva, några kilometer utanför Linghem.

För att anmäla sig till kursen gäller följande: maila utbildning(at)lhbf.net och kolla om det finns platser kvar. Finns det plats kvar så får du information om hur du betalar, vilket ska göras snarast. Garanterad plats på kursen har man först då kursavgiften är betald.

En dryg månad senare anordnas även kurs i traditionell bryggning med Viktor Johansson och Alexander Vallén. Vill du vara säker på en plats kan det vara klokt att anmäla och betala redan nu. Datumet är 2/4, tiden 10-18 och platsen Linköping.

 

Reva