Ölcirkel 10 februari

God fortsättning på det nya bryggåret!

10 februari 17.00 är det dags för årets första ölcirkel på Fontänen. Temat denna gång är ett öppet tema och denna ölcirkel kan ses som ett test på din öl inför SM i hembryggning i vår. Ta med cirka 1,5 – 2 liter av din öl i omärkta flaskor.

För att anmäla dig mailar du till info@lhbf.net och meddelar hur många öl du tar med. Ifall att vi blir många deltagare kan vi behöva begränsa antalet öl som är med så att domarna hinner med att döma.

Våra domare i Linköping kommer att döma klass 11 – Specialöl under SM i vår så har du en sån öl får du tyvärr inte ta med den och få den bedömd av domarna.

Vad är då en ölcirkel egentligen? Vår tanke med ölcirkeln är att vi medlemmar möts och får testa varandras öl samtidigt som vi har våra domare som ger dig en domarbedömning av din öl. De olika tillfällena har olika teman och denna ölcirkel som vi har i början på året kommer vara en återkommande med möjligheten att testa sin öl inför SM.

Vi ses på ölcirkeln den 10 februari!

//Styrelsen