Sommarölsträffen 2018

Finns det ett bättre sätt att starta sin sommarsemester än med sommarölsträffen? Kom och drick god lokalt hembryggd öl och ha en himla trevlig kväll tillsammans med oss! Den 7 juli från klockan 18:00 träffas vi precis som förra året vid Motorbåtshamnen, Roxengatan 2.

Du som medlem i Linköpings Hembryggareförening är välkommen att som utställare eller som besökare komma för att dricka av alla de olika hembryggda ölen. Eventet är enbart öppet för föreningens medlemmar, men det går att bli medlem på plats om du vill ta med dig någon som ännu inte är medlem.

Sommarölsträffen har blivit en årlig tradition, som sedan 2014 arrangeras av Linköpings hembryggareförening. Träffen finns till för bryggare och våra medlemmar som tycker om att dricka hembryggd öl. Kom och dela med dig av din hembryggd och samtidigt tävla i Folkets val, knyt kontakter, snacka hembryggning, få tips och idéer och få feedback på din öl. Du kan annars rösta på din favoritöl i Folkets Val och/eller bara mingla runt och ha en trevlig kväll!

Bryggare och Folkets val!

Är du bryggare och vill skänka ut din sommaröl och därmed och delta i tävlingen Folkets val så betalar du ingen entréavgift. Varje deltagande brygd ger ett gratis inträde och rekommenderad mängd öl är minst 5 liter. Eposta namn på bryggaren och brygden så snart som möjligt till: utbildning@lhbf.net så sammanställer vi ett programblad med all öl som ska skänkas ut.

Sommaröl?

En sommaröl kan stå varje bryggare fritt att själv definiera, den behöver inte vara typriktig utan, kort och gott, en god hembryggd öl som du passar att dricka på sommaren. Det är alltså upp till dig hur du vill att den ska smaka. Sen får vi se om folket tycker som du!

Praktikaliteter

  • Entréavgiften är 100:- med kort eller kontant.
    Är du inte redan medlem är medlemsavgiften för ett år 100:-.
  • Det kommer tändas grillar så ta med dig det du vill lägga på.
  • Tallrikar bestick och olika sallader står föreningen för.
  • Glas behöver du inte ta med, det finns och ingår i priset.

Ungefärliga tider

17:00 Utställare kan ställa upp utrustning
18:00 Startar träffen
19:00 Grillarna tänds
21:30 Röstningen stänger
22:00 Vinnarna presenteras!

… sen fortsätter Sommarölsträffen till dess ölen eller natten tar slut!