Vi söker fler kursledare!

Ja, vi behöver din hjälp!
Linköpings hembryggareförening växer så det knakar och intresset för hembryggning tycks bara öka. Vi har ett stort tryck på våra nybörjarkurser, som du kan se är vårens bägge kurser redan fulltecknade och vi har en kö! Därför söker vi nu fler kursledare.
Föreningen har en BIAB uppsättning som går att använda vid kurser. Upplägget på kurserna är att det är enkelt att komma igång med ölbryggning. Så det är väldigt grundläggande kunskaper som behövs.
Om du kan tänka dig att hålla kurs för föreningen så finns möjlighet att gå bredvid vid ett av de inplanerade kursdatumen först. Alt så kan en mer erfaren kursledare vara med vid ditt första kurstillfälle.
Låter det intressant så svara på detta mailet så kontaktar jag dig igen.
Med vänlig hälsning
Jonas Eriksson
Ordförande LHBF