Sommarölsträffen – anmälan bryggare

Anmälan bryggare

Anmälan till Sommarölsträffen för dig som bryggare kommer att vara i ett liknande system som det som används till SM. Så har du anmält dig till SM tidigare kommer du att känna igen dig!

För att registrera dig som bryggare följer du följande steg:

1. Gå in på https://lhbf.net/shbf_event/

2. Registrera ett konto – OBS! Detta är ”vår” sida i LHBF så du även om du har en användare till SM så måste du registrera en här på vår sida.

3. Det vi kräver av dig är ett användarnamn + mailadress (gärna den som du registrerat med LHBF) Adress etc är inte nödvändigt att fylla i. Lämna fältet med medlemsnummer tomt.

Detta kan du göra när som innan anmälan öppnar.

När anmälan öppnar 29 maj 00.00 kan du göra följande steg:

1. Logga in via https://lhbf.net/shbf_event/ och välj Sommarölsträffen 2024 som evenemang och registrera dina öl.

2. När du registrerar dina öl är det bara att välja

– Folkets Val

– öltyp/cider/mjöd

– tävlingsklass

– ölets namn

– bryggare.

3. Resten av informationen så som mäskschema etc är frivilligt.

4. Välj hur många bord du tror att du behöver och om du vill stå bredvid någon speciell person. Det är inte säkert att vi kan tillgodose alla kompisönskemål (denna funktionen är mer inför t.ex. SM)

5. Vill du registrera fler öl så är det bara att göra om ölregistreringen igen.

Den 25 juni klockan 12.00 kan du som bryggare logga in via https://lhbf.net/shbf_event/ för att se ditt tävlingsnummer och din egna qr-kod till din öl i det nya röstningssystemet.

Anmälan till Sommarölsträffen stänger 23/6 18.00 och vill du anmäla dig efter det så gäller det som vanligt att du kommer med på träffen men utom tävlan och du kommer inte med i programmet med din öl.

När du gjort allting och registrerat ett konto och anmält alla dina öl är det en sak kvar. Maila till sommarolstraff@lhbf.net och berätta om du vill ha tillbehör till ditt grillade. Detta för att vi ska få ett ungefärligt antal på de som vill grilla på kvällen.

Har du några frågor gällande anmälan maila mig på ordforande@lhbf.net