Medlemskväll på Munkkällaren – 29 augusti klockan 18.00

Nu har tiden kommit då vi ska få smaka på vinnarna från förra årets novembermörker!

Den 29 augusti klockan 18.00 träffas vi på Munkkällaren (Läroverksgatan 7, bakom hemslöjden/Simons rosteri) där Viktor från Centralbryggeriet låter oss provsmaka två av vinnarna från förra årets novembermörker – Mörkast och Chewbacca. Vi kommer även bjudas på enklare förtäring – därför är det viktigt att ni föranmäler om ni vill komma!

– FÖRTYDLIGANDE – På grund av rådande alkohollagstiftning får Centralbryggeriet inte skänka bort ölen till oss därför behöver vi betala för provsmakningen av ölen (förtäringen till bjuder de dock på). Föreningen kommer att gå in och betala hälften av kostnaden för provsmakningen men ni behöver dessvärre stå för andra halvan själva. Vi vet inte det slutgiltiga priset på provsmakningen men vi räknar med att det kommer kosta varje medlem 50 kr för att få smaka 10 cl av varje öl på provsmakningen.

Om man vill dricka mer öl efter provsmakningen så finns det öl till försäljning i baren. Obs! Baren tar inga kontanter utan det är endast kortbetalning som gäller.

Anmälan sker senast söndag 25 augusti till event@lhbf.net (dvs det räcker inte med att anmäla sig här i eventet) Det finns plats för 70 personer och vem vet – det kan bli fullt! Observera att detta endast är till för föreningens medlemmar men det är väldigt enkelt att bli medlem om du inte är det, bara hör av dig till oss så får du information om hur du ska göra.

Hoppas vi ses där!