Buss till SM 2020!

Du har väl redan börjat planera eventuella brygder för Hembryggnings SM i Göteborg den 9:e maj? Kanske tänkte du bara åka ner och njuta av andras möda? Vi kan i alla fall hjälpa dig med planeringen av resan!

Vår vana trogen har vi bokat en buss! Föreningen går in och sponsrar resan så att priset för en biljett tur och retur till Göteborg hamnar mellan 500:- om vi bara blir 15 anmälda och 315:- om vi blir 24 som åker. Blir vi fler så ser vi oss om efter en större buss!

  • Anmäl ditt intresse för bussresan snarast till event@lhbf.net.
  • En månad innan, den 9:e april spikar vi priset, så hör senast av dig då för ett bättre pris! Priset blir alltså max 500:- om det bara blir 15 anmälda och minst 315:- om vi blir 24 som åker. Är du inte medlem blir kostnaden 100:- mer.
  • Du betalar alltså inte in några pengar förrän efter den 9:e april då vi hör av oss till dig som anmält dig med priset för resan.
  • Avresa klockan 06:00 från resecentrum.
  • Hemkomst c:a klockan 23:00.

Biljetter till arrangemanget köper du separat på Tickster!