Sommarölsträff!

Sommarölsträffen firar 10-årsjubileum!

Sommarölsträff!Det finns väl inget bättre sätt att starta din sommarsemester… Välkomna på årets sommarölsträff! Du som medlem i Linköpings Hembryggareförening är välkommen att som utställare eller som besökare komma för att dricka av alla de olika hembryggda ölen. Du kan tävla och rösta på din favoritöl i Folkets Val och/eller bara mingla runt och ha en trevlig kväll!

Platsen är som vanligt Falkgatan 3, datumet den 1 juli och tiden 18.00-sent.

Entré som besökare är 100kr och utställande bryggare går in gratis, men man måste vara medlem i föreningen. Om du inte är medlem så kan du betala medlemskapet (100kr) på plats. Betalning sker via kortläsare.  

Nyhet för i år är att vi vill ha in anmälan på den öl som du ska skänka ut, senast torsdagen den 23/6, detta för att vi i år ska göra ett program med ölens och bryggarens namn. Mejla till peter.pinaitis@hotmail.com. Vi kan utlova ett mycket fint pris till den person som bryggt ”Årets bästa sommaröl 2016”.

Eftersom vi firar 10-årsjubileum kommer föreningen att bjuda på en kall sallad, bröd och ost, kaffe & något därtill. Medtag det du vill grilla. Glas samt bestick står vi för. Det kommer också att bli tipsfrågor att klura på under kvällen.

”Sommarölsträffen” har blivit en årlig tradition som nu är inne på sitt tionde år och som sedan 2014 arrangeras av Linköpings hembryggareförening. Träffen finns till för bryggare och folk som tycker om att dricka hembryggd öl. Kom och dela med dig av din hembryggd och samtidigt tävla i ”Folkets val”, knyt kontakter, snacka hembryggning, få tips och idéer och få feedback på din öl.
En sommaröl kan stå varje bryggare fritt att själv definiera, den behöver inte vara typriktig utan, kort & gott, en god hembryggd öl som passar att dricka på sommaren, det är alltså upp till dig hur du vill att den ska smaka 🙂

Väl mött på Falkgatan 3 i sommar, och vi hoppas givetvis att solen kommer att stråla på oss!