Sommarölsträff!

Träffa folk, drick hembryggt och klaga på vädret – dags för sommarölsträff!

Sommarölsträff!

26 juni är du som medlem i Linköpings Hembryggare hjärtligt välkommen på årets sommarölsträff!

Detta är en årlig tradition för bryggare och folk som tycker om att dricka hembryggd öl. Kom och dela med dig av din hembryggd och tävla i ”Folkets val”, knyt kontakter, snacka hembryggning, få tips och idéer och få feedback på din öl. Öltema är, som sig bör ”sommaröl”.

En sommaröl kan stå varje bryggare fritt att själv definiera, den behöver inte vara typriktig utan, kort & gott, en god hembryggd öl som passar att dricka på sommaren. Ska du skänka ut så ta med dig minst 5 liter öl, och det är bra om du anmäler dig innan på: info@lhbf.net

TID: 18.00-00.00

PLATS: Falkgatan 3, Linköping

Entré = 100 kr och ska betalas in på bankgironummer: 447-5133. Skicka samtidigt ett mejl på: info@lhbf.net och anmäl dig med ditt namn.

Vi vill förtydliga att entrépengarna går tillbaka till eventet.

OSA med inbetalning är senast den 21/6.