Nytt kurstillfälle

Kursledare Viktor Johansson

Kursledare Viktor Johansson

UPPDATERING: Detta kurstillfälle är nu fullbokat med det kommer att bli fler kurser under sensommaren/hösten.

Lördagen den 23 maj klockan 10-18 är det dags för ytterligare en av våra populära kurser. Kursledare denna gång är Viktor Johansson, och kursen kommer att fokusera på traditionella metoder för hembryggning.

Kursen är en nybörjarkurs och passar bra oavsett om man tänker brygga med BIAB eller mer traditionellt. Naturligtvis kan det vara en liten fördel att gå just BIAB kursen om det är den metod man tänker brygga med, men det allra mesta innehållet på kurserna är gemensamt.

För att anmäla intresse mejla utbildning(at)lhbf.net och kolla om det finns platser kvar. Finns plats så får ni information om hur ni ska betala, vilket ska göras snarast. Garanterad plats på kursen har man först då kursavgiften är betald.