Sommar och öl

IMG_2054Det finns väl inget bättre sätt att starta sin sommarsemester. Välkomna på årets sommarölsträff!

Nytt datum och ny plats i år. Fredagen den 7/7 kl 18 hos vid Linköpings Motorbåtsklubb. Nu kan du inte längre skylla på grannstadens musikfestival, kom & drick god lokal hembryggd öl och ha en himla trevlig kväll tillsammans med oss!

Du som medlem i Linköpings Hembryggareförening är välkommen
att som utställare eller som besökare komma för att dricka av alla de olika hembryggda ölen. 
Du kan tävla och rösta på din favoritöl i Folkets Val och/eller bara mingla runt och ha en trevlig kväll!

”Sommarölsträffen” har blivit en årlig tradition, som sedan 2014 arrangeras av Linköpings hembryggareförening.Träffen finns till för bryggare och folk som tycker om att dricka hembryggd öl. Kom och dela med dig av din hembryggd och samtidigt tävla i ”Folkets val”, knyt kontakter, snacka hembryggning, få tips och idéer och få feedback på din öl.

En sommaröl kan stå varje bryggare fritt att själv definiera, den behöver inte vara typriktig utan, kort & gott, en god hembryggd öl som passar att dricka på sommaren, det är alltså upp till dig hur du vill att den ska smaka.

Entré avgift, hur gör du när du ska anmäla dig som bryggare, mat & övriga frågor.. mer information kommer snarast på vår facebooksida.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>