Sommarölsträffen 2017

IMG_2054Det finns väl inget bättre sätt att starta sin sommarsemester. Välkomna på årets Sommarölsträff!

Nytt datum och ny plats i år. Fredagen den 7/7 kl 18 hos vid Linköpings Motorbåtsklubb, Roxengatan 2A. Nu kan du inte längre skylla på grannstadens musikfestival, kom och drick god lokal hembryggd öl och ha en himla trevlig kväll tillsammans med oss!

Du som medlem i Linköpings Hembryggareförening är välkommen att som utställare eller som besökare komma för att dricka av alla de olika hembryggda ölen. Du naturligtvis kan tävla och rösta på din favoritöl i Folkets Val och/eller bara mingla runt och ha en trevlig kväll!

Sommarölsträffen har blivit en årlig tradition, som sedan 2014 arrangeras av Linköpings hembryggareförening. Träffen finns till för bryggare och folk som tycker om att dricka hembryggd öl. Kom och dela med dig av din hembryggd och samtidigt tävla i ”Folkets val”, knyt kontakter, snacka hembryggning, få tips och idéer och få feedback på din öl.

En ”sommaröl” kan stå varje bryggare fritt att själv definiera, den behöver inte vara typriktig utan, kort och gott, en god hembryggd öl som passar att dricka på sommaren, det är alltså upp till dig hur du vill att den ska smaka.

Är du bryggare och vill skänka ut din öl i tävlingen betalar du ingen entréavgift (en bryggare per brygd). Rekommenderad mängd öl är minst 5 liter. Maila namn på bryggaren och brygden till ordforande@lhbf.net så sammanställer vi ett programblad med alla öl, senast 

Tider

17:00 utställare kan komma med sin utrustning som bör vara på plats innan kl 17:45.
18:00 startar själva träffen
19:00 grillarna tänds och en stund senare kan du grilla medhavd mat
21:30 stänger röstningen stänger
22:00 vinnarna i tävlingen presenteras.
…sen fortsätter kvällen till den eller ölen tar slut!

Ta med

  • Det du vill grilla
  • Tallrik och bestick
  • Öl – om du är utställare!

Glas behöver du inte ta med, det finns!