Bryggarpub på VilleValla 23/4

Som vi gått ut med tidigare så bjuder vi åter in till bryggarpub på studentpuben VilleValla från klockan 18:00.

Förutom att erbjuda många spännande ölsorter så kommer VilleValla att duka fram en pajbuffé som kostar 100 kr/person.
De pajer som kommer att finnas uppdukade från 18:30 är:
– Tomat och purjolökspaj (vegansk)
– Västerbottenpaj (lakto-ovo-vegetarisk)
– Grön ostpaj (lakto-ovo-vegetarisk)
– Kycklingpaj med bacon

Om du vill komma (oavsett om du vill äta eller ej) så behöver du anmäla dig på event@lhbf.net senast den 8 april. Observera att anmälan är bindande. Vill du även äta så behöver skriva det när du gör anmälan samt så behöver du även betala in 100:- till BG 447-5133 (ange ditt namn och VilleValla på betalningen).

Detta event är bara öppet för medlemmar i LHBF men om du har en vän som vill följa med så går det att ordna genom att vännen tecknar ett medlemskap i samband med anmälan. När du gör anmälan så skriv att du vill ta med en vän och ange din väns namn och mailadress. När du betalar så betala även in 100:- extra för medlemsavgiften för din vän samt 100:- om din vän vill äta.

Vi ses den 23:e.