Kort rapport från LHBF:s årsmöte

Nye ordföranden Eriksson avtackar den avgående.

Ut med det gamla, in med det nya. Jonas Eriksson tar över som ordförande efter Peter Pinaitis och sköter även avtackningen.

Den 19 mars hade LHBF sitt årsmöte i Linköping. Totalt var vi 12 personer på plats, vilket är en liten skara med tanke på att vi är 87 medlemmar i föreningen.

Tre styrelseledamöter avtackades; ordförande Peter Pinaitis som nu går vidare till styrelsearbete i SHBF, ledamoten, samt tidigare kurs- och domaransvarige, Erik Rönnqvist tar en paus och det gör även ledamoten Oskar Frodin.

För att ersätta dessa välkomnade vi två nya ledamöter in i styrelsen: Johan Mannerskog, som blir ny domaransvarig, och Simon Kavallin. Ny ordförande blir tidigare ledamoten Jonas Eriksson. Efter sedvanligt mötesförfarande och en macka med dryck gick gänget vidare för en öl på stan.

Protokoll dyker upp här på hemsidan inom kort.