Nya kurstillfällen!

Söndagen den 18 januari klockan 10-17 är det dags för ytterligare en av våra populära kurser. Kurledare för denna kurs är Sebastian Svenman, och kursen kommer att fokusera på bryggning med BIAB-metoden.
Ytterligare ett tillfälle är inplanerat, nämligen lördagen den 14 februari, klockan 10-18. Kurledare för denna kurs är Viktor Johansson, och kursen kommer att fokusera på traditionella metoder för hembryggning.
Båda kurserna är nybörjarkurser och passar bra oavsett om man tänker brygga med BIAB eller mer traditionellt. Naturligtvis kan det vara en liten fördel att gå just BIAB kursen om det är den metod man tänker brygga med, men det allra mesta innehållet på kurserna är gemensamt.
För att anmäla sig till en kurs gäller följande: Maila utbildning(at)lhbf.net och kolla om det finns platser kvar. Finns plats så får ni information om hur ni ska betala, vilket ska göras snarast. Garanterad plats på kursen har man först då kursavgiften är betald.