Event

LHBF hittar ständigt på roliga grejer för medlemmarna att göra.

Årets två höjdpunkter är Sommarölsträffen och Novembermörker.

Sommarölsträffen är en hembryggarträff för våra medlemmar som går av stapeln första helgen efter midsommar där vi ses och grillar och umgås. Vi har i regel två tävlingskategorier – öppen klass och cider/mjöd – och vinnaren i den öppna klassen får äran at brygga en öl på Centralbryggeriet. 
Vill du komma i kontakt med ansvariga för Sommarölsträffen mailar du till Jonas Eriksson och Tom Virtanen på sommarolstraff(a)lhbf.net

Novembermörker är vårt stora träff på hösten där vi firar den mörka ölen. Vi har en domartävling och en publik träff där vi ses och testar varandras öl. Vinnaren av domartävlingen får brygga en öl hos Centralbryggeriet.
Vill du komma i kontakt med ansvariga för Novembermörker mailar du till Mattias Hellström och Marcus Gustafsson på vinterol(a)lhbf.net

Utöver dessa två större träffarna ses vi då och då för en ölcirkel där vi testar varandras öl efter ett givet tema, på våra kurser som handlar om jästhantering, felsmaker eller något annat intressant som har med hembryggning att göra eller så ses vi på en bryggpub på en av stadens pubar.

Väl mött!